Kuka Anis?

SONY DSC
Beach cruisailemassa Venice Beachilla vuoden 2014 alussa, ironisesti päivänä, jota mediassa tituleerattiin ”vuoden masentavimmaksi”.

Joku viisas joskus sanoi, että suurin riski elämässä on käyttää aikansa tehden keskinkertaisia asioita luottaen siihen, että myöhemmin olisi rahaa ostaa vapaus viimein toteuttaa unelmiaan. Eräänä kauniina päivänä totesin, että aika ei venaile ketään ja jätin mainion markkinointitoimistoelämän Suomessa taakseni, muutin Dubaihin ja käytin suurimman osan ajastani matkailuun maailman suurimman lentoyhtiön väreissä.

Paluumuutin Suomeen parin vuoden seikkailujen jälkeen heinäkuussa 2014, ensiksi Helsinkiin rakkaaseen Etu-Töölöön ja syksyllä 2015 parin yhteensattuman kautta Ouluun ja sieltä jälleen takaisin Helsinkiin vuoden 2018 alkupuoliskolla. Suomeen paluustani saakka olen touhunnut uudella innolla omalla alallani; alkuunsa somen parissa, sitten digimarkkinoinnin asiantuntijana ja tällä hetkellä työskentelen tuotemarkkinoinnin kehityspäällikkönä.

Kaverit sanoisivat, että olen sekoitus vauhtipäistä, urheiluun hurahtanutta maailmanmatkaajaa ja teknologiaan koukuttunutta nörttiä, jolla on palava rakkaus digitaalimaailmaan ja kunnon kahviin. Matkaan mielummin kevyesti ja satsaan laatuun – huonona shoppailijana hankin kerralla kestävää.

Reissailun lisäksi etenkin auringonlaskut, omien rajojen koetteleminen, pitkät kävelylenkit, erinomainen ruoka sekä luonnossa puuhaileminen ovat lempparilistallani kaikenlaisen uuden oppimisen rinnalla. Maailmassa on harvoin epäkohtaa, jonka korjaamiseksi en näkisi jotakin ratkaisua; sitä kutsutaan kai optimismiksi.

Bucket listin lyhentäminen jatkuu, toivottavasti Aniksenmakuinen meno maistuu!


4 thoughts on “Kuka Anis?”

 • Hei!!Sattumalta törmasin /blog:si ja jäin kiinni piristäviin teksteihisi terveysruoista jne…en tunne sinua sen enempää, mutta minusta on ihailtavaa että seuraat sydämmesi ääntä ja teet sitä mitä todella rakastat!!

  Hienoa että sellainen terve hulluus on löytänyt tiensä myös muihin suomalaisiin ja elämä koetaan suurena mahdollisuutena, joka pitää käyttää hyväksi…millä ’hinnalla’ hyvänsä!!:)

  Kaikkea hyvää sinulle,ennen kaikkea unohtumattomia hetkiä ja muistoja matkojesi varrelta!!

  ”hakuna matata”

  • Moi Pekka!
   Kiitos kommentista, kiva kuulla, että olet löytänyt jotain lukemisen arvoista!
   Uskon tosiaan vahvasti, että sitä on tehtävä just sitä mitä pitää ja tämä tie on ollut kyllä antoisa!
   Onko terve hulluus vienyt sinutkin jonnekin omille teille?

   Samoin sinulle kaikkea hyvää! 🙂

 • Hei!

  Löysin blogisi myös sattuman kautta kun etsin kokemuksia Emiratesillä työskentelystä ja rakastuin samantien blogiisi ja elämäniloosi! Blogi toimii myös mahtavana motivaatiobuustina 🙂 Vaikka emirates -vaihe elämässäsi on ”jo elettyä elämää” ja kirjoitit ettet palaa hakuprosessiin yms, niin kyselisin olisiko mahdollista saada tähän liittyen tietoja? Samoin kiinnostaisi käytännön asiat; majoitus, palkkaus ja viisumin epäys uran loppuessa? Jos jaksat vastata niin olisin erittäin kiitollinen! Voit laittaa myös sähköpostia 🙂

  Oikein hyvää kesää, jatka elämästä nauttimista samaan tahtiin! 🙂

  • Moi Sanna!
   Oi kiitos, tosi kiva kuulla! Hauskaa, jos jutut miellyttää!
   Voisin kirjoitella aiheesta ihan postausta, sillä näistä kysytään tämän tästä 🙂
   Tovi varmaan menee, sillä Brasilia tosiaan kutsuu pian, mutta yritän ehtiä palata mahdollisimman pikaisesti!
   Hyvää kesää myös sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *