Helle vei

Helle vei

Kiitos, kesä, että pidät pienen hengähdystauon! Tämän takiasi kertyneen pyykkivuoren ja virtuaalisen laskukasan setvimisessä menee hetki, joten voit ottaa breikkiä vielä päivän pari. Mutta tulethan sitten takaisin pian ja yhtä ihanana? Sitten saat taas sotkea elämänrytmin, houkutella meidät teille tuntemattomille ja aiheuttaa kaaosta viikko toisensa perään! Ei ole pakko edes odottaa lomaa jos lupaat jaksaa pitää lämmöt yllä ihan elokuun lopulle asti.

Toukokuun älyttömän upea sää on ollut parasta mitä tiedän, ja niin ollaan vältelty kattoa pään päällä kaikki valveillaoloaika. Ollaan tehty pyörälenkkejä potentiaalisia asuinalueita tutkien (aikeissa on ostaa oma koti kunhan keksimme, että mistä), hengattu puistoissa mansikkaeväiden kanssa, lorvittu parvekkeella säkkituolissa, unohdettu pitkähihaiset tahallaan kotiin ja syöty ravintoloiden terasseilla. Yksi palaverikin pidettiin pihalla työporukan kesken, ja meillä on käynyt kylässä paljon kivoja ihmisiä.

Elämä on alkanut siis tasaantua normiarjeksi, joka on kyllä tosi mukavaa. Tai no, ”tasaantua” yhdistettynä tähän meidän hurvitteluun on hieman outo ilmaus, mutta kyllä te tiedätte! Muuton jälkeinen leijuva olo on kadonnut ja jalat tuntuvat olevan taas maan pinnalla. Sitä osaa taas käyttää kotiavaintaan, muistaa osoitteensa ja tietää, missä kynsisakset luuraa, pääsee kiinni treeneihin ja tuntee lähipysäkin spora-aikataulut.

Töissä alkaa parin viikon päästä astetta leppoisampi tahti, tuleva kesä näyttää ystävien täyteiseltä, ja meillä on Artun kanssa molemmilla ihka oikeaa lomaa ja vielä tismalleen samaan aikaan. Kesälomalle projektisuunnitelma on valmis ja mökkivaraus tehty, tiedossa on siis todellista old-school Suomi-lomaa puusaunoineen, soutuveneineen ja mökkiuikkareineen!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *