Onnenpäivä

Onnenpäivä

Reissumme New Yorkiin on aiheuttanut pientä radiohiljaisuutta blogin puolella, sillä matkaan sisältyi tavallista enemmän etukäteissuunnittelua (sekä alta hoidettavia töitä), ja päätin irtautua läppäristäni lomani ajaksi täysin. Paluu kotiin sujui hieman portaittain, sillä jäimme NYCistä lennettyämme viikonlopuksi katsomaan ADCC-kisoja pääkaupunkiseudulle. Sunnuntaina Arttu lensi kotiin Ouluun ja minä tein maanantain ja tiistain töitä Helsingissä, kunnes viimein tiistai-iltana lensin kotiin. Arttu puolestaan starttasi Kuhmoon varhain keskiviikkoaamuna, ja lopulta pääsimme perjantaina molemmat hillittömän tavaratetriksen sekä lentosuman päätteeksi kotiosoitteeseen. Viikonloppuna on ollut ihana nähdä kavereita sekä kummipoikaamme ja ruskaretkeillä vieraidemme kanssa, mutta pakko myöntää, että tänään on ollut takki melkoisen tyhjä.

Mutta takaisin matkaamme! Kyseessä oli melkoisesti normaalia lomareissua spesiaalimpi keikka, sillä avioiduimme Manhattanilla toiseksi viimeisenä lomapäivänämme, kauniina syyskuisena keskiviikkona. Päivä oli molempien mielestä yksi elämämme hienoimpia, ja ollaan ehditty jo monet kerrat kertailla päivän tapahtumia. Jos kerran elämässään menee naimisiin, fiiliksen tulee olla juuri tuollainen! Olen luonnostellut postausta häistä, itse siviilivihkimisestä New Yorkissa ja kuviakin olisi melkoinen määrä näytettävänä kunhan saan niitä jonkinlaiseen järjestykseen. Palaan niihin heti, kun aikaa riittää!

 

Just Married <3 (kuva: Marianne Koskinen)

Muutoinkin viikon mittainen matkamme oli sanalla sanoen täydellinen. Saavuimme Manhattanille vajaan vuorokauden mittaisen matkustusrupeaman jälkeen myöhään torstai-iltana. Perjantaina heräsimme leveimmästä koskaan näkemästäni sängystä ja katselimme edessä levittyvää Midtownia mielissämme. Times Squarella sijaitseva CitizenM toimi erinomaisen huoneemme lisäksi mainiona keskipisteenä erilaisille seikkailuille mihin päin Manhattania tahansa.

Loman aikana nukuimme pitkiä unia, käveltiin kilometritolkulla joka päivä, syötiin maukkaita aamupaloja ja shopattiin eväitä Whole Foodsissa päivittäin. Arttu pääsi painimaan Marcelo Garcian salille, minä piknikille ja lenkille Central Parkiin sekä treenaamaan hotellimme kattoterassille. Käväisimme sadepäivänä American Museum of Natural Historyssa, tehtiin harkittuja vaatehankintoja, juotiin iltapäiväkahveja ja viimeisenä aamuna herkuteltiin suklaahippupannukakuilla. Eleltiin siis tavallista lomalaisten arkea ja fiilisteltiin NYCiä, joka kolahti onnekseni Arttuunkin. Tuo nimittäin aloitti erään lauseen vain päivän kaupungissa seikkailtuamme, että ”Sitten kun tullaan tänne uudelleen..”.

 

Heti vihkimisen jälkeen. (kuva: Marianne Koskinen)

Tällä kertaa paluu Suomeen oli muuten melkoisen helppo, sillä seuraavaan reissuun on aikaa enää 30 päivää! Tai oikeastaan seuraavaan reissuun on aikaa 4 päivää, sillä piipahdamme tulevana viikonloppuna Tallinnassa. Niin, ja tiistaina käyn Helsingissä, mutta vain päiväseltään. Eipä pääse siis reissukassi pölyttymään! Matkarumban johdosta myös avioitumisen myötä koittava sukunimenvaihdos on tovin holdissa ja siihen palataan sitten joulukuulla uudemman kerran kun Piilaakson elämykset on koettu.

Nyt palailen lekottelemaan, meneillään ensimmäinen (ja varmaan viimeinen) lepopäivä pitkään aikaan. Avioelämä on osoittautunut puolentoista viikon kokemuksella oikein päteväksi touhuksi, kyllä rouvana olemisessa on oma hohtonsa!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *