Flow Festivalin jälkeistä elämää

Flow Festivalin jälkeistä elämää

Olin viime viikonloppuna taas festareilla. Mikä lie villitys tässä on iskenyt, mutta olen toden totta löytänyt itseni väenpaljoudesta palloilemasta jo toistamiseen saman kesän aikana. Sinällään keikka ei ollut ihan perinteinen festarikäynti. Olin koko viikonlopun töissä ja pistin päätäni tyynyyn jo kun pääartistit vasta alkoivat availla ääntään, mutta kyllä se silti festaritohinaksi lasketaan!

Työnantajani oli mukana Flowssa, ja muutaman yhteensattuman kautta päädyin sitten OPn Snapchatin sekä Insta Storyn puikkoihin raportoimaan fiiliksiä alueelta. Moinen yhteisömanagerointi ei kyllä vastaa suoranaisesti ainuttakaan työnkuvassani listattua vastuualuetta, mutta tartun ilolla toisinaan hommiin, joissa pääsee oman tontin ulkopuolelle sekä tapaamaan uusia ihmisiä. Keikalla olikin super kivaa, mutta niin väsyttävää! Hatunnosto siis kaikille tapahtumavilinässä työtään jatkuvasti tekevälle; teillä on rautainen kunto!

Meikän jutellessa puhelimeni etukameralle Helsingissä Arttu karautti etelään ja imuroi vanhempiemme kanssa Kankaanpään lähimetsiä tyhjäksi mustikoista ja kanttarelleista. Kotijoukoille taas megalomaaniset halipusut pakkasmarjavarantojen täydentämisestä, etenkin marjojen siivous- ja pakastusurakasta! Olisi jäänyt saalis melkolailla laihaksi tänä vuonna ilman apuanne. Samalla reissulla korjaantui myös mun fillari, jonka kanssa on ollut lieviä haasteita kesän aikana ja saimme myös valtavan Muratin olohuoneemme viherarmeijaa vahvistamaan. Toivottavasti koittaa sekin vuosi, jolloin aikataulut antavat periksi ja minut usutetaan vuorostani pensaisiin, puutöihin ja katon pesuun, sillä panokseni hyötyhommiin on ollut kesän aikana lähes nolla.

Kulunut viikko on ollut yhtä matalalentoa, sillä arki on toden teolla alkanut kesälomakauden jälkeen. Työpäiviin on loikattava satasella ensimmäisistä minuuteista, jotta päivät eivät valu pitkälle iltaan ja post-it-lappuja on värikoodattava, jotta joku järjestys pysyy yllä. Meno on silti varsin odotettua ja valmistakin tulee; projektien eteneminen on taattu, kun hommia saa tehdä unelmatiimin ympäröimänä. Täysi höyry siis työrintamalla päällä seuraavat kolme viikkoa kunnes lomareissu New Yorkiin starttaa!

Alkanut viikonloppu startataan rennolla löhöperjantailla, sillä lauantai onkin jälleen täynnä mielekästä menoa: Huomenna juhlitaan Outin ja Tuomaksen häitä! Odotan juhlaa jo malttamattomana, sillä paikalle saapuu läjäpäin tuttuja ja on hauskaa vaihtaa kunnolla vapaalle. Rakkauskemut on sitäpaitsi parhaita, ja tämän kaksikon yhteisoloa on kunnia päästä ilakoimaan. Korkkarit ja kravatti on siis jo kaivettu kaapista valmiiksi huomiselle.

Loppukesän suunnitelmiin kuuluu vielä ainakin yksi kisaviikonloppu Helsingissä ja mökkimatka itärajalle mörreilemään. Sen lisäksi haluaisin vielä käydä piknikillä ja koeajaa tuon hemmetin lauttasaunan (melkein) meidän naapurissa. Hemmetin lauttasauna, koska sinne on niin hankala mukamas mennä vaikka tuossa ihan vieressä onkin! Aurinkoinen sää ja lämpimähköt kelit siis jatkukoon, en ole valmis vielä!

Tältä erää kuulumiset on hyvä päättää aiheeseen kuuluvasti Snapchat-filtteröidyllä pärstäkuvalla ja toivotella sen myötä jokaiselle oikein ihanaa kesäviikonloppua!

Instassa päivittäin meidän menoja nimimerkillä: @annariinat.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *