AAAgoesSaoPaulo – Day 6 / Lepopäivä Parque Villa Lobosissa

AAAgoesSaoPaulo – Day 6 / Lepopäivä Parque Villa Lobosissa
pancakes_aniksenmakuinen
Sunnuntai aloitettiin tietenkin pannukakkupartyilla!

Heräsin sunnuntaina ennen poikia ja päätin pyöräyttää sunnuntain kunniaksi kasan pannukakkuja aamupalaksi. Kananmunia, Mannisen banaanin makuista HydroISO -proteiinijauhoa, psylliumia, vähän kaurahiutaleita ja suolaa blenderissä sekaisin ja pannulle – tuli aivan törkeän hyviä! En muuten pysty käsittämään, miten siedän tuota Mannisen heraproteiinia – tavallisesti vatsa reagoi kaikkiin maitopohjaisiin valmisteisiin, palautusjuomiin ja proteiinijauhoihin (herne- ja hamppuproteiinia lukuunottamatta) huonosti, mutta jostain syystä tämä hera ei aiheuta mitään tuntoja. Tuntuu varmasti pieneltä jutulta, mutta meikälle tämä on ISO asia – varsinkin kun tuo pulveri on vielä aivan älyttömän hyvän makuista.

IMG_9274
Puistoon!
IMG_9281
Lääniä riittää kaikenlaisiin harrastuksiin, vaikka porukkaa olisi paljonkin.

Sunnuntaina oli tosiaan ansaittu lepopäivä, joten päätettiin ottaa iisiä läheisessä puistossa ilman suurempia suunitelmia ja olla ulkona, sillä meikän aurinkokiintiössä oli havaittavissa valtavia vajeita. Pakattiin reput ja sukellettiin väkijoukkoon – melko monet muutkin olivat lähteneet viettämään rentoa kevätpäivää puistoon. Parque Villa-Lobos on yksi Sao Paulon suurimpia puistoalueita, jossa on virikkeitä pyöristä rullaluistimiin ja ruokaan, eikä isokaan väkimäärä haittaa menoa. Sekaan mahtuu varmasti.

IMG_9271
Mainio paikka löytyikin, ja pojatkin jaksoivat kirjojen kera makoilla ainakin kokonaisen tunnin paikallaan.
IMG_9272
Ulkoilma ja aurinko ovat mun makuun.

Makailtiin puistossa paikallaan ehkä tunti, jonka jälkeen makoilu kävi jo tylsäksi ja siirryttiin toiseen paikkaan. Pojat kävivät heittämässä kevyen lenkin, jonka päälle tehtiin puolituntinen jooga. Huoltohommia täytyy täällä tehdä urakalla, jottei paikat jumita – jumit lisäävät melkoisesti loukkaantumisriskiä ja haittaavat treenejä ylipäänsä. Palautumisesta pidetään huolta aterioiden aikatauluttamisella, kunnon ruuan lisäksi vedetään väännön päälle palkkaria ja aamuin illoin muistetaan napata tarvittavat lisäravinteet. Kroppaa hoidetaan myös venyttelemällä, joogaamalla, huoltamalla lihaksia ja tietenkin lepäämällä kunnolla – yritetään nukkua joka yö niin paljon kun nukuttaa, joka meinaa kohtuullisen aikaisia nukkumaanmenoaikoja. Myös treenien välissä pistetään kroppaa vaakatasoon mikäli aikataulut antavat periksi – turha riekkuminen ei siis sovi päiville, jolloin on tuplatreenit tiedossa.

Processed with VSCOcam with lv01 preset
Vaihdettiin hieman rauhallisempaan paikkaan ja tehtiin puolituntinen jooga. Tämä asana ei kuulunut settiin.
Jooga-Arttu_aniksenmakuinen
Tosijoogin Soturi auringonlaskun aikaan.
kookos_aniksenmakuinen
Kookosvettä menee litratolkulla, joka on toki tuoreesta kookosesta parasta.

Puistoilun jälkeen lähdettiin kävelemään kohti Villa Lobosin ostoskeskusta, sillä kaikilla alkoi maha kurnia ja aurinkokin alkoi laskea. Löydettiin pienten vihjeiden avulla perille ja mentiin syömään yläkerran food courtiin, jossa oli kivasti valinnanvaraa. Söimme raflassa, jossa ruoka otetaan itse linjastolta, annos punnitaan ja maksetaan kilohinnan mukaan – kätevää ja nopeaa, joskin ei kovin edukasta mikäli vatsassa on tilaa isommallekin annokselle. Hieman huvitti poikien ruuat, molemmilla taisi olla kilon verran safkaa lautasella.

Processed with VSCOcam with f2 preset
Alexi ja Arthur kävivät Starbucksissa hakemassa kahvia kun minä lekottelin pedikyyrissä.

Täällä palvelut ovat halpoja, joten päätin ulkoistaa kynsihuollon ammattilaiselle ja ottaa hieman omaa aikaa kun pojat lähtivät vielä kahvittelemaan Starbucksiin. Kävin ensiksi kivassa salongissa kysäisemässä vapaita aikoja, mutta paikka oli täyteen bookattu koko illaksi. Arttu bongasi lasten leikkipaikalta näyttävästä putiikista kärryllisen kynsilakkoja, ja ihme kyllä paikassa tehtiin myös aikuisten huoltamista. Glitz Maniassa oli onneksi aikaa ottaa yksi pari jalkoja huollettavaksi saman tien, joten pistin pepun penkkiin ja avasin lehden. Muksujen kampaamoksi osoittautunut salonki sopi vallan hyvin myös aikuiselle, ja sain varpaat huollettua edustuskuntoisiksi.

IMG_9277
Tyttöhetki kaiken painin keskellä. Sopii mennä tepastelemaan tatamille kun on pinkkiä varpaissa.

Tultiin kotiin illan suussa, minä jäin kämpille naputtamaan konetta ja kundit läksivät vielä auttamaan Brunoa ja Saraa rakenteilla olevalle gymille. Viikon aikana on tapahtunut huimaa etenemistä Cupparin salilla, toivon mukaan akatemia avaa ovensa kuukauden sisään ja ensi vuonna on jo täysi tohina päällä kun tullaan seuraavan kerran käymään. Jep, kyllä tänne on päästävä uusiksi viimeistään ensi kesänä!

Alkuviikosta on painittu kahdesti joka päivä, tai pojat ovat – mulla lonkankoukistaja hieman reistailee, joten olen keskittänyt energiani yläkropan punttitreeniin. Kohta koittaa siis jälleen siirtyminen salille, pääasiassa päivän ekat jumpat heitetään Eduardon salilla ja illalla pyöritään sitten Vila De Lutalla.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *