Viikon parhaat / vko 30

Viikon parhaat / vko 30

Hienosti startannut blogikonsepti “Viikon parhaat” on lievästi sanoen ollut teloilla. Onneksi sen elvyttäminen ei ollut kummoinenkaan temppu kun tarttui vaan läppäriin automatkalla ja naputteli menemään – hyviä asioitahan piisaa!

Siispä, täältä pesee:

Viikon parhaat viikolta 30

 1. Maanantai-iltana saatiin aikataulu natsaamaan niin mainiosti, että ehdittiin treenata bjj:t, käydä pelaamassa biitsiä Pyynikillä ja poiketa vielä leffassakin! Päivän jokaisen tunnin hyödyntäminen aiheuttaa tyytyväisyyttä jostain kumman syystä, ja meillä oli kyllä kiva joskin varsin väsyttävä päivä. Älkää siitä huolimatta menkö katsomaan TED2:sta.
 2. Kekkasin kokeilla kasvisruokavaliota työviikolla, sillä en ole elänyt kasvisruualla varmaan puolta päivää pidempään pienen elämäni aikana. Vegataristihaaste sujui melko mainiosti, ja tuli kokkailtua hieman erilaisia safkoja, kuten yllärihyvää parsakaalikeittoa. Pitänee silti rehellisyyden nimissä mainita, että korianteri-soija-inkiväärimarinoidut poronluut upposivat melkoisen iisisti lauantaina. Lihansyönnin lopettaminen ei ole siis tapetilla, mutta kasvisruokapäivä tai pari viikossa ei varmasti olisi pahitteeksi.
 3. Airbnb osoitti jälleen voimansa, ja saatiin bookattua kohtuuhintaan varsin mukiinmenevä kämppä erinomaisella sijainnilla Sao Paulosta koko kuukaudeksi. Mainiota, että ”omassa kodissa” on kaikki mukavuudet pyykinpesuun ja kokkailuun.
 4. Niin, matka lähenee! Brassireissuun on tasan 5 kappaletta työpäiviä, oletettavasti erityisen hauska Kankaanpää-viikonloppu Ouppenin merkeissä ja sitten koittaakin kauan odotettu matka kohti treenileiriä.
 5. Vedeltiin 2,5 tunnin päiväunet keskiviikkona lepopäivän kunniaksi. Autuus! Torkkuminen on tehnyt erihyvää päiväsaikaankin, yölläkin on uni maittanut. Liekö tämä jatkuva sade syynä, mutta päätä on pistetty tyynyyn melko mieluusti.
 6. Lauantaina paistoi AURINKO. Tästä riittäisi kerrottavaa kyllä ihan koko kymmeneen parhaaseen. 
 7. Viikonloppu meni Kankaanpäässä hommissa ja vanhempia tapaamassa. Perjantain savusaunat ja järviuinnit sekä lauantain pitkäksi venähtäneet grillibileet olivat mannaa sielulle. Edenneet hommat (kuten mökkitontille hankitun huussin maalaus ja koko vaatevaraston läpikäynti) piristävät aina kummasti heti kun ne on saatu tehtyä.
 8. Jäätelö ja tuoreet mansikat.
 9. Tampereen kesäasunnon minisauna on osoittautunut varsin oivalliseksi kapineeksi, vaikkei käyttöaste olekaan ollut päätä huimaava. Oli parasta palata sateen kastelemana lenkiltä torstaina ja sujahtaa lempeisiin löylyihin.
 10. Erimainiot podcastit ovat vallanneet tässä taloudessa musiikin täyttämää jalansijaa. Päähän puolivahingossa valuva tieto ei tee pahaa kellekään, pitäisi alkaa etsiä äänikirjoina jotain fiksuntavaa materiaalia enemmänkin.
Prodepannarit_Aniksenmakuinen
Aamupalapannarit pysyy, vaikka paikka vaihtuu. Raakasuklaatujaus on sunnuntaisin sallittua.
Savusauna_Aniksenmakuinen
Tuli takassa ja savusauna lämpimänä. <3

Ensi viikko siis tykitetään vielä täyttä arkea toimistolla, treeneissä ja Tampereella, jonka jälkeen pistetään rinkka hihnalle, pää asentoon lomamode ja muutetaan kuukaudeksi Brasilian auringon alle halailemaan ja hikoilemaan tatamilla. Huomenna on hankinnassa uusi objektiivi jo viime syksynä rikkuneen tilalle, joten kuvamateriaalinkin pitäisi kummasti kohentua.

Mahtavaa viikkoa, tyypit!

In English:

The best of the week is back! I know it´s been long, but I got it out!

The best of the week 30:

 1. Fully booked Monday was so much fun! We had time for BJJ, beach volley and movie in a theater, all of this after work.
 2. I ate as a vegetarian last week, because I wanted to try if I could make it. The longest time with no meat for me has been like 12 hours or something. I managed quite well and came up with a few new recipes – will do every week for a day or two.
 3. We booked a really nice apartment through Airbnb in Sao Paulo so we have all the facilities we need in our place in Brazil. Winning!
 4. Brazil! 5 days at work, one crazy weekend in Kankaanpää and we´re off!
 5. I´ve slept quite a lot lately, and on Wednesday we basically slept for the whole evening. Rest days are rest days for a reason.
 6. Saturday was SUNNY! My goodness, I´ve been waiting for that!
 7. We spent the whole weekend in Kankaanpää eating strawberries, going to sauna, swimming in a lake, eating good and doing house work.
 8. Ice cream and strawberries. 
 9. After long walk in a heavy rain going to sauna is the best thing to do. We´re lucky to have one here in our apartment in Tampere.
 10. We´ve switched from Spotify to podcasts lately, and I´m a big fan of the idea that I´m getting wiser while chopping salad or hanging laundry.

So,  five days for work & workouts, a weekend for party and we´re ready to hit the airport. I´m planning to buy a new lense to my camera so the quality of the photos should get quite a lot better in the near future.

Have an awesome week, guys!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *