Viikon parhaat / vko 3

Viikon parhaat / vko 3

Olin odottanut koko alkuviikon, että kirmaan sunnuntai-iltana blogiin tukka tötteröllä hehkuttamaan ihanasta viikonlopustani kepeässä dagen efterissä, mutta karma is a bitch ja tällä kertaa se läimäisi etukäteen; olen ollut kotona neljän seinän sisällä siitä saakka kun saavuin töistä kotiin perjantai-iltana. Niistämässä Nessumyttyjä roskiksen pullolleen ainoana asusteenani kotihousut, villasukat, huppari ja härönutturaa pidättelevä puhelinjohtoponnari. Orastavan nuhan paranteleminen on ihan yhtä hauskaa, kuin myöhässä olevan lennon venaaminen Pietarin lentokentällä. Menin toki viime viikolla hehkuttamaan, miten niitä hyviä asioita on varmasti ainakin kymmenen ihan jokaiselle viikolle. No juu, tässähän näitä.

Sanojeni mittaisena naisena aion taklata tämänkin viikon pakettiin, ja tässähän tämä juju piilee; hyviä juttuja ON jokaisessa viikossa!

Viikon parhaat / vko 3

1. Huono shoppailija on kunnostautunut verkkokauppojen alennusmyynneissä, ja mieluista materiaa on saapunut Töölön tyhjimpään vaatekaappiin. Haaviin on kalastettu laukku ja kengät, joiden mentävät kolot on nyt paikattu tämän krantun vaatimuksista visusti kiinni pitäen. (Toim. huom. kyseessä on siis KAHDET kengät viikon aikana.)

2. Saatoin mennä sijoittamaan pienen summan maaplänttiin, jota voisi kai kesäpaikaksikin kutsua. Tontille kohoaa toivottavasti puulämmitteinen sauna, jonka kaveriksi sopisi hyvin vaikkapa kylpytynnyri. Mikäli siis katoan kesän korvalla kuin huulirasva käsilaukkuun, saatan hyvin olla pykäämässä huvilaa joen varrelle ja virittelemässä riippukeinua kuusten katveeseen.

3. Toimistolla alkaa meno jälleen vilkastua kun viimeisetkin ovat palanneet lomiltaan, joka tarkoittaa sosiaalisia lounaita ja veretliikauttavia hölmöilytaukoja. Erityisen tarpeellisia toimistosairauksien ehkäisyssä nuo päälläseisontabreikit.

4. Kävin maanantaina uimassa pitkästä aikaa. Huolimatta ihmiskeitoksi muuttuneesta uimaradasta vauhti oli juuri sopiva ja välttelin lähes täysin onnistuneesti kaikki ihokontaktit. Pulikoinnin kruunasi sauna ja kotona jääkaapissa valmiina ollut päivällinen.

5. Mystinen postilappu. Epäluuloisesti toista kulmaani kohottaen kävin Postissa hakemassa salaisen lähettäjän matkaan saattaneen paketin. Siellä oli Bambi. (Olin muuten ensimmäinen upouuden Helsingin pääPOSTIn pikanoutopaikan asiakas! Sen onkin oltava hyvyys, kulkeepi numerolla 5.5)

6. Skype. Maailmalla olevat ystävät ovat kultaa, ja puhelu Dubaihin kahdelle hömelölle on aina yhtä piristävää, vaikka mielummin en olisi kuullut, että Kiki on lähdössä Mauritiukselle parin tunnin kuluttua puhelustamme.

7. Pikkuveikan ensimmäinen omistusasunto. Voiko isosisko onnellisempi enää olla siitä, että pikkuveljellä on ihan oma kämppä? Remppakuvia satelee ja sisustusvinkit kelpaavat, joten mikäs tässä konsulttina ollessa.

8. Tansania ja lähentynyt lähtöpäivä. Se nyt vaan on fakta, että lennot Afrikkaan ovat hyvästä. Se, että niiden päivämäärä on vain muutaman päivän päässä, on parasta.

9. Joululahjaksi porukoille ostetut teatteriliput oli aika lunastaa, ja nyt on bookattuna hupia koko perheelle helmikuun lopussa. Hauskaa saada perhe kasaan, yhteinen aika kun on aina kortilla, ja harvoin ollaan kaikki vapaalla yhdessä.

10. BeGood after work Annin kanssa. Ennen sänkyyn kaatumistani tehtiin suunnitelmia ja sosialisoitiin hyvän äärellä perjantaina.

Processed with VSCOcam with x1 preset Processed with VSCOcam with b1 preset Processed with VSCOcam with b1 preset

Huolimatta siitä, että olen kahlannut loskassa vesisateen roiskiessa joka suunnasta, repinyt joukkoliikenteen vuoksi päätäni irti matkalla hammaslääkäriin, lukenut työsähköposteja myöhäisinä iltoina ja lusinut viikonlopun kotona tylsistymässä, ei elämä ole hullumpaa. Luurien läpi ei ropina kuulu, bussien perässä ei kannata juosta ja hammasläääkärikin oli mukava mies, joka ymmärsi myöhässä paikalle spurtannutta läpimärkää tyyppiä, ja pisti vielä radion päälle. Työ on opettanut viikossa enemmän, kuin ammattikorkea puolessa vuodessa, joten olen kiitollinen jokaisesta pinteestä, mihin sen tiimoilta olen itseni tunkenut ja verkkoseminaareista, jotka aluksi tuntuivat hieman vastenmielisiltä. Niihinkin olen onnistunut koukuttamaan itseni pahan kerran. Viikonloppukin olla hurahti, ja ens yönä Jujun sanoja lainaten ei häiritse liskot mun yötäni, sillä alkoholin kanssa ei läträtty.

Kesä tulee, sillä sisäpihalla on kuiva asvaltti. Tsemppiä eloon, taistelutoverit!

In English:

Time for ”the best of the week 3”.

Earlier this week I was planning to come here running to write about my awesome weekend, but karma is a bitch and I had to cancel all my plans and stay home. I caught a flu so I´ve been keeping company to my bed and taking it easy. I have to admit the past week hasn´t been the best week of my life, but I decided to list 10 good things every single week so I will do that.

1. I suck at shopping but lately I´ve done great job finding things I need, and on top, all of them from sales. The black leather clutch from Alexander McQueen and new pair of Nikes are both needed additions to my closet.

2. I bought a small piece of land. I didn´t really plan for this, but it seemed like a wise thing to do as I´ve been thinking about having a place where to go and take some time off.

3.Colleagues are back to the office after holidays. Conversations over lunch are the best, and I found our team one of the main reasons to go to work.

4. I went swimming on monday since ages. It was quite crowded there but the feeling after an hour in the pool and chilling in a sauna for a while was just great. Will do again in any time soon.

5. I got a note from the post office saying that someone sent me a parcel. I went to pick it up and found a Bambi figure inside. Thank you for the lovely surprise!

6. Skyping with Kikh & Bruno. Those two are gems!

7. My little brother bought himself an apartment and I am so proud of him!

8. Tanzania. I´m just waiting to get in a plane!

9. I gave tickets to theater to my parents as a Christmas present so I collected them this week. Family time coming up on Feb!

10. After work in BeGoog with Anni was pure awesomeness as usually time spent with her. Big plans and hard core food stuff!

Despite the horrible weather, too many missed buses and long days, I´m doing pretty well. Life isn´t actually that bad, and I´ve learnt so many new things this week at work I haven´t learnt in a season in the university. One of the reason why I love my job.

Off to bed, have a great week guys!

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *