Viikon parhaat / vko 2

Viikon parhaat / vko 2

Ajattelin, että blogissa voisi toisinaan olla jotain keppoisempaa luettavaa, joka ei aina vaadi tolkutonta näpertämistä, ja te lukijatkin selviäisitte joskus hieman helpommalla. Lisäksi joku tälläinen vakiojuttu voisi hieman boostata näppäimistön kanssa pakertelua, ja pelastaa blogihiljaisuuden jos toisenkin! Alentaa katsokaas sitä luovuuden tuskaa, joka toisinaan pulpahtelee pintaan. Lisäksi kiitollisuus ja hyvien asioiden vaaliminen lisää hyvää mieltä, joten muistelemalla kivoja juttuja syntyy noidankehä, jolla on oletettavasti myönteisiä vaikutuksia.

Siispä päätin, että yritän muistaa kirjailla joka viikolta 10 positiivista asiaa, tapahtumaa tai huomiota arkielämästä, sillä jokaiselle viikolle sitä vain on löydettävä kymmenen hyvää, eikö? Ainakin tästä viikosta niitä olisi ollut vielä ties kuinka monta listattavana.

Saanen esitellä arvon lukijat: Viikon parhaat!

Viikon parhaat / vko 2

1. Kunnon kirpsakka pakkanen maanantaina. Kävelin melko viluisena töihin ja takaisin, mutta olipahan vain ihanaa ja raikasta! Ääripäät ne tahtoo vaan viehättää; joko kunnolla kuuma tai jäätävän kylmä, kiitos! Vesisadetta ei tarvitsisi mun puolesta ollenkaan, joten toivottavasti nyt pysyisi visusti pakkasella kevääseen saakka.

Instrumentarium Aniksenmakuinen
Canada Goosella saattaa olla osuutta asiaan pakkasrakkauden tiimoilta. Uudet lasitkin ovat kulkeneet kivasti menossa mukana, vaikka onkin ollut totuttelemista.

2. Reilun tunnin mittainen hieronta, joka tuli enemmän kuin tarpeeseen. Vaati melkoista keskittymistä ja tahdonvoimaa pysytellä aloillaan ja rentoutua, sillä oli tää mimmi kyllä sellaisessa jumissa, että hävettää. Jälleen kiertää veri, ja nyt mulla onkin oma vakkari hieroja ihan toimiston vieressä!

3. Loppiaisen ekstempore Farang. Ystäviä ja ihanaa ruokaa, tarviiko lisätä jotain?

Farang Aniksenmakuinen
Farangin starterit loppiaiselta.

4. Melkein kolmetuntiseksi venähtänyt lenkki Millan kanssa, jonka aikana tiirailtiin sisustusliikeisiin ja napsittiin auringonlaskukuvia. Ja niin, Millis! Aika harvinaista herkkua saada Saudi-Arabiasta vieraita!

5. Keskiviikkoaamun hämmästyttävä auringonnousu matkalla työtapaamiseen Espooseen. Yllätin itsenikin aamutuimaan hymyilemästä nenä kiinni bussin lasissa.

6. Olen kuullut tutuista, joista en ole kuullut vuosiin! Ihan huippua, että soittelitte.

7. Paluu 10 vuoden jälkeen jonnekin, johon olen halunnut palata jo kauan. Tästä lisää, mikäli hommat etenevät toivotulla tavalla. Ei mitään mystistä, uutisarvoltaan siis hyvinkin leutoa kamaa.

Kaivopuisto Aniksenmakuinen
Kaivopuistossa on ihmisen hyvä olla.

8. Viikon sportit. On ollut hyvä draivi liikunnan suhteen, vaikka kiirettä on pitänytkin!

9. Onnistuneet sunnuntaishoppailut. Useamman vuoden etsintöjen jälkeen tänään Ziosta bongatut saappaat. Aikuiskengät, tervetuloa Nikejen seuraksi! Teitä on odoteltu. Lisäksi visuaalista silmääni hivelevät shampoo ja hoitoaine pistivät hymyilyttämään.

Zio Aleksanterinkatu Aniksenmakuinen
Zio, tuo Aleksanterinkadun helmi! Vihdoin löytyi ne kauan kaivatut aikuiskengät!

10. Lentoliput 10 päivän työreissulle TANSANIAAN! Tämä tieto heilunee näissä postauksissa kulmasta jos toisesta lähiviikkoina. Parhautta! Joko saa pakata?

Mitäs kivaa sinne kuuluu? Joko on alkanut arki luistaa? Rentoa sunnuntai-iltaa ja tsemppiä ens viikkoon, mikäli vielä hieman tuntuu tahmealta niin kyllä se sieltä pian alkaa taas arki maistua ja muuttua mieluisaksi!

In English:

I decided to start listing 10 positive things every week in one blog post to make it easier to begin with writing. Recalling happy memories is useful for overall happiness (makes us realize how many awesome things there actually are in our everyday lives), and I want to remember these moments when it feels like there´s really nothing great going on. Trust me, there always is.

1. Monday was damn cold but I loved it! Walking in freezing weather is so refreshing and even enjoyable especially when you´re wearing something as warm as my Canada Goose.

2. I had a proper sports massage on monday which was pure torture but damn I felt great afterwards! My muscles were so tight before that I felt weird walking the next day when my legs were actually moving as they should move.

3. Farang with friends. Those two f-words tells everything you need to know about the dinner we had on tuesday.

4. Milla and our long walk in Kaivopuisto. The weather was amazing during our tour, and I am grateful to have my dear friend around before she´s heading back to Saudi-Arabia.

5. I took a bus to work on wednesday because I was going to Espoo to meet a client. The sunrise was insanely beautiful, I was glued to the window staring at the light like an idiot for the whole trip.

6. Phone calls from people I´ve met years ago last time. So happy to hear from you!

7. I´ve been willing to return somewhere I went for more over 10 years ago last time, and I did it this week. Small step for a human being, but huge one for me!

8. Even though it´s been a busy week I´ve managed to fit my workouts between my daily routines.

9. I don´t really like shopping but this Sunday was a real shopping treat! Finally I found the leather boots I´ve been after for years, and I managed to find matching shampoo and conditioner bottles next to the bottles I already have on top of the shelf in my shower. Visualist approves.

10. Plane tickets to TANZANIA! I couldn´t be more excited about the fact that I´m going on a work trip to Africa, and as a cherry on the cake I´m traveling with Päivi! It´s going to be legendary!

Quite a start for the year, I must say! How has your week been? What was the best thing that happened to you during past week? I really wanna know!

Enjoy the rest of the sunday, folks!

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *