Nostetta treeneihin

Viikonloppu oli aika ihana. Lauantaina Freesessä vedettyjen aamukaffien jälkeen kieputtiin tyttöjen kanssa keskustassa kaupoilla hyvin letkeällä meiningillä. Päämäärätön pyöriskely oli sinänsä oikein mukavaa pitkästä aikaa, ja ylläriksi se tuotti jopa tulosta. Saanen juhlallisesti ilmoittaa, että olen kotiuttanut elämäni ensimmäistä kertaa täysin ilman tuskaa pikkujoulumekon odottamaan kaappiin jo hyvän aikaa ennen kyseistä juhlapäivää! Pakko tulla huikeet bileet kun mekon ostaminen oli näin helppoa!

SONY DSC

SONY DSC

Shoppauksen lomassa piipahdettiin Be Good Wellness Barissa lounaalla, tai oikeastaan vähän kaikella; yksi aamupalalla, yksi lounaalla ja yksi välipalalla, ja jottei homma menisi ravintolalle helpoksi, yksi gluteenittomana ja yksi maidottomana. Voiko kolme naista saada yhden ruokailun niin kovin monimutkaisen oloiseksi? Be Good Wellness Barin hienous piilee juuri tässä; sieltä saa kaikkea hyvää millaiseen nälkään tahansa, ja tarjolla on vaihtoehtoja myös jokaiselle ruokarajoittuneelle. Ilman tuskaa ja erikoiskohtelua voi olla vege, maidoton ja gluteeniton puhumattakaan turhien lisä-ja säilöntäaineiden välttelyistä. Sanoinko jo, että mä oon vähän rakastunut tähän paikkaan?

Sade hakkasi ikkunoihin heräillessäni ysin jälkeen sunnuntaiaamuun. En muista koska olisin torkkunut niin pitkään; taisi öinen lenkki Alepaan hakemaan banaaneita, ja ohimennen autiossa puistossa suoritettu keinuminen lauantaiyönä viedä voimat. Nukuin jotenkin super rennosti. Sadepäivä kului kuuhaillen, mutta onneksi kunnon salitreeni välissä sai hieman verta virtaamaan eikä ihan koko päivä laiskotellessa mennyt. Kävin toki myös reippailemassa vajaan puolituntisen ennen aamupalaa. Kelistä huolimatta sama tahti jatkuu!

SONY DSC

Viikonlopun lököttelyn lomassa tuli katsastettua muutama elokuva. Lauantai-illan draamaksi valikoitunut The Fault in Our Stars vaikutti hyvältä valinnalta, ja olikin sitä. Hieman teinileffana alkanut (ja rehellisyyden nimissä melko pitkään jatkunut) pätkä huipentui melkoiseen tunnelataukseen, ja taisin nyyhkiä elokuvan viime minuutit ihan tosissaan. Eipä ole tapahtunut aikoihin! Kannattaa siis katsoa ylhäisessä yksinäisyydessä jos tippa silmässä nyyhkyttäminen leffan tähden nolottaa. Paatuneempikin kovanaama sulaa melko varmasti, ellei dramatisointi kiehahda yli; se tuntuu olevan näissä jenkkileffoissa toisinaan vaarana.

Myös Lucy tuli tsekattua, ihan hauskana alkanut ja mielenkiintoiseksi kehkeytynyt elokuva päättyi jotenkin kökösti. Vähän sellainen paniikkinappulaloppu, kun ei osata tehdä mitään mielenkiintoista päätöstä mielikuvitukselliselle pätkälle. Leffa, jonka katsominen ei harmita, mutta eipä siitä mitään sanomisen arvoistakaan ole.

IMG_1064

Tämä päiväkin alkoi mainiosti, eipä ollut sellaista tavanomaista viikonloppuväsymystä! Duunipäivä venähti 12 tuntiseksi, mutta sekään ei menoa onneksi haitannut; hommat loikkasivat roimasti eteenpäin ja se on hirmu palkitsevaa! Joku kummallinen maanantaimotivaatiopistos lienee myös iskenyt sporttaajapuoleenkin, sillä tein tänään erikoislaatuisen tempauksen. Päätin nimittäin osallistua Liftedin 5.11. starttaavalle valmennuskurssille. Get inspired get fit!-kurssi on kolmeviikkoinen hyvinvointivalmennus, joka sisältää 3 ravintoluentoa sekä 3 treeniä; kaksi kehonpainolla tehtävää harjoitusta (oon ihan koukussa tähän treenimuotoon!) sekä kahvakuulatreenit, jotka ovat mulle jotain ihan uutta. En ole koskaan aikaisemmin kuulan kanssa huhtomista testannut! Kurssin ideana on antaa syksyyn pikku boostia, ja työkaluja pidemmälle jatkoon; siis opettaa fiksuja tapoja syödä ja treenata.

Sain jo hämmästelyjä mukaan lähtemisestä osakseni, sillä onhan syömisiä tullut melkolailla speksailtua ennenkin, eikä treenimotivaationkaan kanssa ole ongelmia. Pitäisikö aina olla varsinainen syy tai ongelma, jotta voisi loikata messiin? Toki tiedonjanoisena mielin luennoille ja treenailemaan, mutta kipinä mukaan lähtemisestä syttyi oikeastaan yhteisöllisyydestä; on kiva päästä tapaamaan muita saman henkisiä tyyppejä, ja etenkin treenaamaan yhdessä! Salitreeni on melko yksinäistä puurtamista, ja jostain syystä tuntui hyvältä ajatukselta vähän haastaa itseään uusilla tuulilla. Sanoisin, että kyseisen rahan voisi käyttää todella paljon huonomminkin, ja hikitreenien lisäksi kyllä varmasti tulee eteen ihan upouuttakin infoa, myös meikäläiselle.

Viikko jatkuu pää kolmantena jalkana laukaten, mutta hyvällä draivilla. Edessä olevan lenkin aion marssia ihan kahdella jalalla hyvää musiikkia kuunnellen, ja yöpöydällä venailee Taivas + Helvetti Vol 2 lukijaansa peiton alle hyvissä ajoin. Mahtavaa viikkoa, tehkää tekin jotain, mitä ei tavallisesti tulisi tehtyä!

( Kuvat hyvin sekalaisia otoksia ajalta ennen kamerarikkoa, samankaltaisia safkoja tuli viikonloppuna syötyä. Koulutuskuva röyhkeästi lainattu www.lifted.fi. Kiitos lainasta! )

In English:

Life´s good. Weekend was very relaxed, exactly the kind of days off I needed. Shopping with girls, relaxing over healthy lunch, movies, sleeping, training, great food and relaxing. 

As going to the gym gets lonely at times and I felt like doing something new today, I decided to take part in Lifted´s training course called ”Get Inspired, Get Fit!”. The program lasts for 3 weeks including 3 workouts (couple of body weight training lessons and a kettlebell class), and 3 lectures about nutrition. Can we please start already? Too bad I need to wait for a while, the course starts 5.11. Who´s with me?

 

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *