I love me

Processed with VSCOcam with f2 preset

Mahtista viikonloppua, tyypit! Taitaa kulminoitua tuo messujen nimi ihan koko loppuviikon teemaksi; ainakin melkoista I love me-meininkiä tässä on viime päivinä ollut.

Viikko on taas vierähtänyt eikä ajankulua varmaan muuten edes huomaisi ellei ulkona vallitseva sääala alkaisi muistuttaa Siperiaa päivä päivältä enemmän. Apuaa! Pienesti paniikinsekaisessa, vaikkakin määrätietoisessa mielentilassa tartuin tuumasta toimeen kerrankin ennen jäätymiskuolemaa ja tilasin itselleni takin, joka pitää takuuvarmasti lämpimänä. Siitä lisää kun aarre saapuu; tämä parka on varmasti hintansa väärti, vaikka hankintana se melko tyyris olikin. Mielestäni tarkenemistaistelussa kaikki aseet on kuitenkin sallittu, ensimmäinen talvi kolmeen vuoteen on kaikessa pimeydessään sokki itsessään ilman viluakin, ja tämä suojavaate pysynee kuosissa vielä monen monta talvea tämän jälkeenkin. Kuten kuvassa näkyvä klassikko, joka ikävä kyllä joutaa talviteloille näillä näppäimillä.

Processed with VSCOcam with lv02 preset

Tänään starttasi Messukeskuksessa I love me-messut, jonne suuntasin toki tarkastamaan meiningit. Odotettavissa ollutta, lisääntyvää kuntoilukuumetta sieltä tarttui, vaikka on ollut melkoisissa sfääreissä liikuntainto tässä viime päivinä muutenkin. Ihan joka päivälle on kehkeytynyt erilaista sporttia uinnista punttitreeniin, ja erityisen puhdasta ruokailuakin on harrastettu tällä viikolla. Hurraa! Eilen illalla jopa venyttelin (joskin pienestä painostuksesta) kokonaisen puoli tuntia! Se onkin se ainainen kompastuskivi. Miksi venytteleminen on niin kamalaa?

Väkeä messuilla oli ruuhkaksi asti, tosi hienoa huomata, että Suomessa on näinkin vilkasta messumeininkiä vielä! Kuvia ei hulinasta ole, sillä kamera on edelleen elottomana. Messuilta tarttui matkaan odotetusti pieniä ja hieman isompia ihanuuksia. Mádara on salakavalasti soluttautunut peilikaappiini, vaikka luonnonkosmetiikkamerkki oli viimeinen brändi, jonka uskoin valloittavan sydämeni. Luin eräällä lentoreissulla keskellä yötä Mádarasta lehtijutun, ja pakko sanoa, että meikäläiseen vetoaa tällaiset stoorit! Kyllä se kunnianhimo ja into vain kummasti näkyy kaikessa tekemisessä, eikä ole lainkaan huono homma, että kyseessä on tosiaan luonnonkosmetiikkasarja, joka vielä toimiikin! Kuivaöljyä iholle ja päivävoidetta kasvoille kuluu joka päivä, ja messukäynnin jälkimainingeissa pääsee testiin uusi AHA-happoja sisältävä PEEL-happokuorintavoide sekä Superseed Soothing hydration-kuivaöljy. Molemmat näistäkin sitä paljon puhuttua talvivarustelua, josko iho pysyisi yhtä hyvässä kunnossa sitten pakkasellakin! Mádaraa messuilla myi ainakin The Natural Goods Company, joka oli mulle täysin uusi, joskin mielenkiintoinen, tuttavuus.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Foodinin ständillä viihdyin toki kuin kotonani, ja nyt on kaapeissa taas kaikkea ihanaa! Osastolla olivat pyöräyttäneet herkullisen näköisiä smoothieita, ja olihan sitä blendattava oma versio heti kotiin päästyäni. Lisäsin linkit reseptissä mainitsemiini tuotteisiin, mikäli ainekset kiinnostavat enemmän. Sekaan sujahti myös sieniä, tietenkin. Hitaasti, mutta varmasti hupeneva Four Sigma Foodsin sienivarantoni on onneksi vielä melkoisessa iskussa, mutta näitä kavereita oli toki myös käytävä tapaamassa; ihania kundeja iso läjä kera sienijuomien! Pääsin testaamaan myös upouutta FSF XOCO BLUE-juomaa, kaakaomainen shotti on kuin pala suklaata! Taidankin käydä hakemassa paketin ja puuhata tästä joulukalenterin; perinteiset suklaajoulukalenterit on niin menneen talven lumia!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Menkää messuilemaan, tai pyöräytelkää ainaskin smoothie. On muuten hyvää!

Superi Smoothie

Blendaa hyvin ja nauti. Toimii.

Mainosmaisesta postauksesta huolimatta tämä ei ole maksettua kaupustelua, olen vain eksynyt kaikenlaisen hyvän sekaan, josta tuntui tarpeelliselta avautua. Viikonloppusuunnitelmissa on yksi metsästettävä mekko (ei itselle kylläkään, onneksi), ja kai sitä jotain sirkushuvejakin voisi hieman järjestää. Pysytelkääpä lämpimänä!

In English:

I love me exhibition started today here in Helsinki, and I kind of wanted to get it out of the schedule before the upcoming weekend. Seems like the name of the expo is the theme of the week as well; I pampered myself with a new (quite expensive) winter parka earlier this week, and today I bought some cosmetics from the exhibition. Mádara has rooted into my shelves, I´ve used their face cream and dry body oil before, and now I´m testing their Superseed Soothing hydration dry oil and PEEL scrub for face. We´ll see how they are! The products I´ve been using during the autumn are great, and the story behind the brand is not bad either. I restocked my super food storages as well, oh boy I am in smoothie heaven right now!

My favorite stands were Foodin (as you´ve probably noticed, my favorite super food web store in Finland), Four Sigma Foods (the group of awesome guys democratizing mushrooms and bringing the super food´s effectiveness to people in convenient package), and totally new finding Natural Goods Company, that sold Mádara for very reasonable prices and seems like a web shop to follow.

The better photos are missing because of my broken camera, but luckily I have my iPhone so I took a pic of my smoothie and added some other photos from today.

Here´s a recipe for the smoothie, hope you like it!

Super Smoothie

 • 50 g cloudberries
 • 50 g strawberries
 • half a banana
 • 50 g blackcurrants
 • 3 leaves of kale
 • 30 g rice protein (25 g unflavored + 5 g vanilla)
 • 10 g chia seeds (geelinä)
 • 1 tsp lucuma
 • 1/2 tsp maca
 • hint of salt
 • 5 g MCT oil
 • 5 g psyllium powder
 • (1 tsp green powder)
 • 1 sachet of Maitake Instant (Four Sigma Foods)

Blend all the ingredients together and enjoy!

And keep warm! The best tactic is to stay in bed, drink hot FSF Instants and watch movies. The other option is to arrange some fun activities, like shopping a dress for someone else. Will do that tomorrow!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *