Ihanan tavallista

SONY DSC

Suomi-loma etenee mallikkaasti ja nopeasti se on jälleen edennytkin, viimeisiä päiviä tässä vedellään. Reissu alkoi vanhempien moikkaamisella, sillä yllärihyökkäykset kotikonnuille eivät ole simppeleimpiä mahdollisia järjestää; WhatsAppin avaaminen väärään aikaan kun on mukamas lennolla Geneveen tai Facebookin lokaatioiden jakaminen epähuomiossa voisivat turmella koko hienosti punotun salasuunnitelman. Onnistuin kuitenkin pölähtämään kotioven taakse kukkapuskan kanssa kohteen mitään arvaamatta, ja sain äidin nauramaan sekä tirauttamaan ehkä muutaman kyyneleenkin. Hienoja hetkiä.

SONY DSC

Kotikotona oleminen sujuu tavallisesti hyvin samanlaisella kaavalla. Lenkkeilyä, yleispuuhailua, jutustelua sekä syömistä. Tavallista olemista, juuri sellaista, mikä aika ajoin on tosi tärkeää. Virikkeetön ympäristö on hyväksi, tulee relattua ihan oikeasti kun ei ole kiire koko ajan jonnekin. Päikkärit täysin epäloogiseen aikaan sohvalla tai neljännet päiväkahvit ovat täysin okei nekin. Hyvä syy avata skumppa on se, että on kuohuviiniä kylmässä. Kelpo tarve kokata erinomainen illallinen on mahtava seura, missä sen voi nauttia. Niin kliseistä kuin se onkin, elämän parhaat asiat ovat ilmaisia.

Fotor031780552

Paloasemalla yllärimoikkaamassa rakasta työvuorolaista.  / Ihanat kelit ja vasta maaliskuu! / Takapihalla loikkimassa treenin loppulämmöt. / Maailman huipuinta lenkkiseuraa meitsin uusilla laseilla tuunattuna.

SONY DSC

Viileässä kelissä kipitetyn lenkin, crossaritreenin sekä saunan päälle ruokapöytään istahtaminen vain on melkoista luksusta. En osannut ihan arvata, että kyseisellä visiitillä korkattaisiin grillikausi, mutta niin sitä vaan keittiö siirrettiin ulos auringon laskiessa. Vähän viluista meinasi olla, mutta kyllä kannatti uhrautua hetkeksi ulkoilmaan. Iskän fuusiokeittiö ei kyllä petä koskaan!

SONY DSC SONY DSC

Fotor031782644

Takuuhyvän aamun pannarit suomalaisella tuunauksella; mustikkajauhetta, kuivattuja karpaloita, suomalaisia mustikoita ja agave-siirappia banaanin kaverina. / Kuntosali meikän makuun. / Ystäväni Millan BMW pääsi maaseutumatkailemaan. / Onnellinen tyttö yllärihyökkäykselle lähdössä.

SONY DSC

Menuulla oli alkuun allekirjoittaneen yksinkertainen coctail; katkarapuja, valkoisia isoja papuja, tomaattia sekä avokadoa sipulilla, valkoviinietikalla sekä sitruunalla maustettuna. Pääruokana munakoisoa ja härkää grillattuna, sekä vihreää salaattia. Jälkkäriksi nautiskeltiin hunajapomeloa.

SONY DSC

Mieli levänneenä ajelin takaisin Helsinkiin, seuraavalla visiitillä maan olisi parasta olla jo kunnolla vihreä ja puissa lehdet, sekä lämpötilan paremmin plussan puolella. On nimittäin ollut kylmä! Toivottavasti olen päässyt myös tuosta rannetuesta eroon, syy lastan takana paljastuu mahdollisesti blogissakin kun saan itse tietää käden kohtalosta. Nyt jatkuu viiletys vielä pari päivää ja sitten koittaa paluu Dubain lämpöön.

SONY DSC

In English:

I know it´s a cliché but the truth is that the best things in life are free. I started my holidays with a surprise visit to my parents and we did all the ordinary things I miss the most when traveling; outdoor sports, casual chatting and having dinner together. Vacation in Finland has been quite awesome so far, luckily I´ve still got few days before I´ll be heading back to Dubai.2 thoughts on “Ihanan tavallista”

  • Voiko olla mieluisampaa ylläriä? Vapaapäivänä kun ovikello soi ja kuvittelee oven
    takana seisovan ”taidemyyjän” ja siellä onkin hymyilevä
    oma rakas tytär kukkapuskan kanssa.
    Oli todella ihanaa kun tulit ja olit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *