PK´s Restaurant – Praslinin parasta ruokaa

SONY DSC SONY DSC

Eräänä iltapäivänä iski kunnon lounasnälkä ja suotuisan välimatkan vuoksi ruokapaikaksi valikoitui Praslin-saaren parhaaksi luokiteltu PK´s @ Pasquiere Restaurant & Gastropub Ristorante. Päätieltä ylös kukkulalle kapuava tie vei lähes suoraa pihaan, johon oli helppo pistää kiesi parkkiin ja suunnata terassille. Sympaattinen vanhahko herrashenkilö toivotti matkalaiset hymyillen tervetulleeksi ja kehotti istumaan pöytään, tarjosi tuolinkin alle ja kyseli hyväntuulisena kuulumisia. Päivän erikoislistalla oli miekkakalan lisäksi piri piri-rapuja, jotka tilattuamme saimme hyväksyvät nyökkäykset valinnalle tyytyväisen hymähdyksen kera. Mies poistui keittiön puolelle ja jäimme katselemaan maisemia ja nautiskelemaan auringonsäteistä.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Olin otettu, miten vieraanvaraisesti ja rennonletkeästi etikettejä unohtamatta sitä osasikin tämä herra palvella, enkä ihmetellyt hetkeäkään, miksi kyseinen ravintola oli saanut niin hurjasti kiitosta erinomaisuudestaan vielä suupalaakaan maistamatta. Kummasti sitä vain luo uskottavuutta ympärilleen, kun näyttää niin kovin nautiskelevan puuhistaan. Annokset saapuivat viivytyksettä ja vesi herahti kielelle; meressä polskimisen päälle oli ruoka jo varsin houkutteleva ajatus.

Ravuista lienee turha sanoa edes mitään, voisin syödä samanlaisia joka päivä tästä maailman tappiin saakka. Sormet öljyssä ja suupielet piripirin pisteleminä piti jälleen kiittää Tripadvisoria ja kaikkia ahkeria, jotka viitsivät kokemuksiaan sinne raapustella; olisi kyllä tämäkin paikka jäänyt löytämättä ilman mainioita suosituksia. Tuoreella omenamehulla terästetty Pellegrino sopi muuten mainiosti kuuman päivän viileäksi juomaksi, suosittelen kokeilemaan!

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Jäimme vielä vaihtamaan muutaman sanan omistajan kanssa, ja hän kertoi 25 vuoden kokemuksella lomaviikkomme olevan kumman hiljainen vuodenaikaan nähden. Kuulemma kiinalaisia olisi tuloillaan ensi viikolla uuden vuoden juhlintaan (täällä Singaporessa, jossa paraikaa majailen, on muuten aikamoiset hulabaloot kyseisen juhlan kunniaksi!), ja ilmeisesti venäläisiä on käynyt alkuvuoden aikana melkoinen joukko oman lomakautensa aikana.

PK´s Restaurant oli jälleen hyvä muistutus siitä, miksi kannattaa hieman ihmetellä ensin ja valita ruokapaikka vasta sitten. Perushuttua olisi varmasti löytynyt pienemmällä vaivalla, mutta kyllä oli taas sen viiden minuutin uhraamisen arvoinen tämä löytö!

SONY DSC SONY DSC

In English:

PK´s Pasquiere Restaurant & Gastropub Ristorante was listed as the best restaurant in Praslin Island so of course we had to go and give it a try. And how happy I am we went there! Peri peri prawns were absolutely amazing, but to be honest I was convinced already before having a bite.  Food with love!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *