Ei raportoitavaa

Mahtipontisista suunnitelmista huolimatta pitää nyt pistää häntää koipien väliin ja todeta, ettei mennyt ihan tämä joulukuu, kuten kuvittelin. Lontoo, Pariisi ja New York; mitä mahtavia paikkoja kirjoitella ties miten huikeita joulupostauksia, fiilistellä suurkaupunkien valoja ja sen sellaista.

photo 1

Lontoon keikka alkoi hienosti, kun unohdin kameran hotellille lentokentän kupeeseen; iPhone on kätevä peli auringonpaisteella, mutta iltahämärässä kuvaileminen ei ihan luonnistu. Lopulta siitä luuristakin loppui akku, ja päädyttiin rakkaan veljeni kanssa glögeilemään Hyde Parkiin Winterwondelandin makkaralta ja hattaralta tuoksuvaan ihmisvilinään. Money and time well spent, mutta julkaisukelpoinen materiaali ei ainakaan meikäläisen luurissa komeile, enkä tiedä olisiko tuo niin informatiivistakaan. Oljenkortena toki on vielä veljen älypuhelin, josta löyty akunkestoa vielä myöhemmälle. Eri asia paraneeko raportti sitten niilläkään fotoilla vai ei. Epäilen, että ei.

photo 2

photo 3

photo 4

Pariisissa sen sijaan hotellin vieressä sijaitseva kauppakeskus sai mielenkiinnon heräämään, joten kipaisin siellä ennen kun sairas väsymys veti peiton alle ennen aikojaan; niin jäi ikuistamatta Pariisin joululoisto. Se on kyllä tullut testattua aikaisemmin, sinänsä siis matkailijan lokikirjaan ei jäänyt ammottavia aukkoja. Veikkaisin, että tuo rakkauden kaupunki herättää positiivisia tunteita enemmän kesällä; en rakastunut Pariisin kovista lupauksista huolimatta ensireissulla ja Charles-De-Gaullelta matkaaminen ei siksikään napannut.

photo 5

Syy hiljaiselolle on kaiken saamattomuuden lisäksi ranne, jonka menin rikkomaan töissä; tätäkin kirjoittaessa jomottaa kyynerpäätä myöten. Siksipä pistän nyt puuterinvärisellä rannetuella varustetun raajan lepoasentoon ja tiristän silmät kiinni. Huomenna aamutuimaan New Yorkiin, jospa kamera kulkisi mukana tällä kertaa, ja nainen pysyisi tolpillaan. Pitäkää peukkuja!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *