Random day in Osaka

SONY DSC

Käyn nykyisin melko harvoin enää hotelliaamupaloilla, mutta Osakan sateinen aamu ei antanut vaihtoehtoja kaupungin brekkistarjonnan tutkiskelulle. Aamupalafanina nämä kaikkea mahdollista notkuvat buffettaivaat ovat myös suuri uhka ylensyönnille, joten vaihtoehtoiset mestat tai omien aamupalojen mukana kantaminen ovat loppupäivän voinnin kannalta aina parempi vaihtoehto. Hiltonin monipuolinen aamunavaus oli kuitenkin pienen puhkumisen arvoinen, ja saimme hyvin kulutettua aamupäivää myslipurkkeja tyhjennellessämme rytmikästä sateen ropinaa kuunnellen.

SONY DSC SONY DSC

Kuin taikaiskusta sade taukosi ja oli aika keksiä vaihtoehtoista puuhaa missatulle Kioton reissulle. Bongasin Tripadvisorista kävelymatkan päässä sijaitsevan Hop Five-kauppakeskuksen, joka sopi pilvisen päivän ohjelmaksi kuin nenä päähän. Matkalla osa aamupalan ohi nukkuneesta seurueesta halusi poiketa syömässä jotain ennen kierrosta, ja kahvin suurkuluttajana olin ihan tyytyväinen pikku kuppilan kokeilusta. Ympärillä ladyt selailivat paikallisia ”Ellejä”, joten nappasin aikakin kuluksi muotiopukset syyniin. Japanilaisista muotilehdistä ei tajua toki tuon taivaallista, mutta uskomattoman makeita asukokonaisuuksia tuli vastaan lähes joka sivulla; ensi kerralla nappaan kyllä muutaman muotiraamatun kotiin kannettavaksi!

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Peliluolissa oli kävijöitä jo ennen kauppakeskusten aukeamista ja melu raikasi sisäpihalle saakka kun paikalliset laittoivat laitteet laulamaan silmät hedelmäpelinä ja selät kippuralla . Liekö hattivattipehmolelusta taisteleminen japanilaiselle hermojenlepuutusta siinä missä minä lähtisin lenkille? Oli mitä oli, haluaisin nähdä miltä parhaimpien playereiden kotona näyttää!

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Hep Fivessä meni koko päivä vaan ihmetellessä, joskin hauskaahan tuo on vain tuijotella ympäriinsä. Pyörimisen päätteeksi nappasin vielä foodcourtista sushia mukaan ja painelin hotellille nukkumaan, joten sen kummempaa raportoitavaa ei loppupäivältäkään ole. Hyvin peruspäivä siis, joskin Osakassa sekin tuntuu olevan huippujännää. Tulevina viikkoina olisi toinen tilaisuus Kiotolle, toivottavasti hurrikaanit pysyy hanskassa ja pääsen viimein tutkimaan temppelit!

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

 

In English:

Osaka was quite nice but I have really nothing special to report about my day. I like how Asian people dress up though, hopefully I´ll figure out one day how to match all the crazy colors and different styles in one outfit. Next time, which is pretty soon,  I want to see Kioto and all the temples everybody´s talking about. No hurricanes, please!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *