Uusi koti

Istun suu auki sängyn reunalla ja tuijotan maailman korkeinta pilvenpiirtäjää kahvimuki kourassa muuttolaatikoiden seassa ja kelailen universumissa meneillään olevien tapahtumien ihmeellisyyttä. Viikko sitten en vielä osannut unelmoidakaan, että siirtäisin pienen omaisuuteni Dubain keskustaan, Burj Khalifan juurelle.  Muutto on ollut tapetilla jo jonkun aikaa, mutta sijainti vaihtui lennosta vielä melkolailla paremmaksi eikä ole meinannut pieni pää mukana pysyä kun maisemanvaihdoksen toteuttamiseen annettiin 24 tuntia aikaa. Sinne samaiselle linnunradalle kiitos lähtee kämpän lisäksi maan mainioista uusista tuttavuuksista, ilman miehekkään kokoista autoa sekä ekstraparia käsiä ei olisi tästä urakasta varmasti selvitty!

IMG_8873 IMG_8874 IMG_8877

IMG_8899

IMG_8878

Kaaos alkaa onneksi olla taputeltu, tavarat hakeutuneet paikoilleen ja nettikin toimii melkein moitteettomasti. Sanonta ”Home is where wifi connects automatically” pitää kyllä melko hyvin paikkansa; kontaktit ulkomaailmaan ja etenkin Suomeen kun ovat yksi viihtymisen perusedellytyksistä oli sitten muutama kenkäpari vielä vailla sijoituskohdetta tai ei.

Jotta elämä ei ihan muuttamiseksi olisi mennyt, oli eilen tartuttava mahdollisuuteen ja läksiä kohti heittämällä huikeimpia rantabileitä. Iltapäiväaurinko paistoi kuumasti kun hurautimme hyvän matkaa kohti Abu Dhabia, kunnes taksi kaartoi hotellialueelle ja Blue Marlin Ibiza UAE:n parkkipaikalle.  Ulkoimalounge aurinkovarjoineen oli mitä mahtavin lokaatio nautiskella musiikista, auringosta ja hyvästä seurasta vilvoittavien juomien kera suurilla sohvilla loikoillen. Tästä tykkää myös yökerhovastainen päiväeläjä!

IMG_8884 IMG_8885

 

Hengissä siis ollaan, ainakin melkein. Pahvilaatikkopölyt on nyt mentävä karistamaan yläkerran salille, jonka jälkeen ajattelin ottaa kunnon unet, huomenna paluu arkeen ja Aasiaa kohti.

IMG_8904 IMG_8906

In English:

I moved to Dubai yesterday after living here for a year. Pretty awesome out here! I am so thrilled having a proper gym in my building and happy about the view, I can see the whole Burj Khalifa from my room! Talking about awesome, Blue Marlin Ibiza UAE is amazing as well. Highly recommend for a daytime party on the beach! Life´s good.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *